L’ESTUDI

POBLE ARQUITECTURA és un estudi pluridisciplinar format per tècnics professionals en els àmbits de la construcció i disseny: arquitectura, interiorisme i disseny gràfic.

El nostre treball es desenvolupa en el àmbits de la rehabilitació, reforma, obra nova, arquitectura d’interior, assessorament energètic i redaccions de plans d’autoprotecció.

Els nostres objectius es desenvolupen al voltant de les teves necessitats aconseguint espai pensats i optimitzant-ne els recursos.

Un dels temes prioritaris per la societat actual és el medi ambient on el desenvolupament sostenible ja no és un objectiu per les ciències ambientals, sinó també per la sociologia, l’economia, la política i òbviament per l’arquitectura.

L’ESTUDI presenta una arquitectura sostenible, aquesta, ha de donar resposta a la creació d’espais habitables des de la consideració dels cicles tancats dels materials. Mai però, ens oblidarem d’un dels aspectes fonamentals en un edifici d’habitatges es el confort, per aquest motiu, es considera cada vegada més rellevant minimitzar les pèrdues tèrmiques a través de l’envolvent de les edificacions i de les seves instal•lacions, garantitzant el confort als seus usuaris.

Es per això, que estem compromesos amb la preservació del patrimoni arquitectònic, amb el valor social de l’arquitectura, el medi ambient i l’eficiència energètica. Treballem en sinergia amb altres professionals per garantitzar resultats responsables i sostenibles.

 

.

L’EQUIP

 

MARIA

MARIA POBLE, Arquitecte per la Universitat Internacional de Catalunya a Barcelona, 2011. Durant el curs 2011-2012 s’especialitza amb el Màster d’Arquitectura, Energia i Medi Ambient de la Universitat Politècnica de Catalunya, Barcelona. A partir del setembre 2011 i actualment col•labora a la Càtedra d’Edificació Industrialitzada i Medi Ambient, de l’ESARQ-UIC,  CEIM UIC. Actualment és tècnica competent per elaborar Plànols d’Autoprotecció i és membre fundador de Compromised Architecture com a arquitecta assessora ambiental.

Des de l’abril 2013 inicia el seu despatx propi, on col•labora amb diferents tècnics especialitzats en el sector de la construcció.

ESPAI_50ppp icones-flexes-endavant icones-flexes-endavant-i-enrrera ESPAI_50ppp

ENS PODEU TROBAR:
Tel. 938 652 032
C/Jaume I, 18 Caldes de Montbui, 08140 (bcn)
CONTACTE AMB NOSALTRES:
E-mail: maria@poblearquitectura.com